Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Leker

 • Diverse leker

  Diverse leker

 • Doktor / Rollespill

  Doktor / Rollespill

 • Draleker / Gåvogner

  Draleker / Gåvogner

 • Dukker & tilbehør

  Dukker & tilbehør

 • Elektriske kjøretøy

  Elektriske kjøretøy

 • Gyngehest / Hoppedyr

  Gyngehest / Hoppedyr

 • Husker

  Husker

 • Kjøretøy

  Kjøretøy

 • Kosedyr

  Kosedyr

  <p><span style="font-family:arial, helvetica, sans-serif;font-size:10pt;"><strong>KOSEDYR</strong></span></p> <p><span style="font-family:arial, helvetica, sans-serif;font-size:10pt;">Kosedyr er noe alle babyer og barn trenger og har glede av, en trøstende venn som alltid er der. De små kan bli veldig raskt tilknyttet sin myke og kosete venn og har dem gjerne med hvorhenn de går, ja man kan gjerne bli såpass tilknyttet kosedyret sitt at søvnen kan bli dårlig om man mister eller glemmer bestevennen sin. Det kan da være greit og huske hvilket merke kosedyret er av og hvor man kjøpte det hen, så man kan sikre seg en backup.  Vi husker nok dette fra egen barndom også, hvor glade vi var i våre favoritt bamser og den trøsten dem ga. Eller kanskje du også hadde den ene helt spesielle bamsen som ikke kunne måle seg med de andre kosdyrene? Vel her hos oss er vi helt sikre på at du vil finne den perfekte kosebamsen for ditt barn, vi har noe for enhver, fra nyfødt og til større barn.</span></p> <p><span style="font-family:arial, helvetica, sans-serif;font-size:10pt;">Kosedyr passer også veldig fint inn som en interiørdetalj på barnerommet, alle kosedyr vi tilbyr er perfekte kosevenner og interiørdetaljer i ett! </span></p> <p><span style="font-family:arial, helvetica, sans-serif;font-size:10pt;">Kosebamser er tidenes eldste leke og har blitt gitt til barn i alle tider. Så man kan nok si at en flott kosebamse er en veldig fin gave til et barn. Vi har nydelige kosekaniner/kosekluter fra Jellycat som passer perfekt for å gi til feks: babyshower, velkommen til verden gave eller som en dåpsgave eller 1års dag. De er utrolig myke, søte og trygge for de minste barna.</span><br /><span style="font-family:arial, helvetica, sans-serif;font-size:10pt;">Vi har kosedyr fra populære og kjente merkevarer som: Jellycat, Spinkie Baby, Histoire D'ours, Coin Coin og Doudou et Compagnie! Vi har morsomme kosedyr, søte og kule kosedyr, vi har dinosaurer, enhjørninger, elefanter, ugler, kaniner, frosker og mye mye mer,  ja her finner du noe for enhver smak. </span></p> <p></p> <p><span style="font-family:arial, helvetica, sans-serif;font-size:10pt;">Vi har også mange kjønnsnøytrale kosebamser som passer til både gutter og jenter, så ta deg en titt vi er helt sikre på at du finner noe du liker hos oss. </span></p>
 • Kostymer

  Kostymer

 • Lekekoffert

  Lekekoffert

 • Lekemat / Lekekjøkken

  Lekemat / Lekekjøkken

 • Leketelt

  Leketelt

 • Musikk

  Musikk

 • Småleker

  Småleker

 • Snekkerutstyr

  Snekkerutstyr

 • Spill / Puslespill

  Spill / Puslespill

 • Sykkel / Sparkesykkel

  Sykkel / Sparkesykkel

 • Uteleker

  Uteleker

LEKER

Leker er utrolig viktig for barnets utvikling og læring, og vi i villakids har et stadig økende utvalg av leker.
Vi er veldig opptatt leker i god kvalitet og har mange unike produkter i vårt sortiment. Vi har mange flotte leker til babyer, smårollinger og større barn.

Leker til baby 0-6 måneder
En babys syn er ikke fullt utviklet ved fødselen, så det kan bare se gjenstander som er ca 8-12 cm unna. Det er også grunnen til at babyer elsker lyse kontrast farger på uroer og forskjellige leker som er i synsfeltet.
Det samme gjelder lyder, siden babyens hørsel er så følsom, vil nye lyder skape både smil og gledelig baby pludring.
Når babyen er om lag tre måneder begynner han/hun å bruke hendene til å utforske forskjellige gjenstander. Å sette ting i munnen er også noe de elsker å gjøre, slik at de kan oppdage nye smaker og teksturer.

Leker som passer nå er: tyggeleker, sengeuro og andre uroer, babygym, rangler, suttekluter, kosebamser.

Leker til baby 6-12 måneder
I denne alderen vil babyer nyte å leke med gjenstander innen rekkevidde; berøre, føle og bite dem. Formen og størrelsen på ting blir også mer interessant. Det lille objektet vil være visuelt klarere og morsomt å plukke opp.
Fra 9 til 12 måneder blir babyer svært nysgjerrige på omgivelsene deres - slå ting sammen for å skape lyder. Dette er også en alder hvor barns motoriske ferdigheter blir mer raffinert, og hvor de liker å bruke tommelen og pekefingeren til å plukke opp små gjenstander.

Leker som er passende nå: Babygym, byggeklosser, tyggeleker, aktivitetsleke, draleke, uro, leker som lager lyd, rangler, gåstol, stableleker.

Leker til barn 2 år
Barnas motoriske ferdigheter har utviklet seg sterkt i en alder av 2 år. Fokuseringsevnen har økt, så de vil naturlig oppdage mange nye måter å leke på.
For eksempel, barn i denne alderen liker å skrible med fargestifter og slippe gjenstander i bøtter og boller. Stable leker som gjør at barn kan prøve og få plass til gjenstander inni eller oppå hverandre blir svært populære! Og etter 18 måneders alder kan enkle form puslespill også gi mye moro!

Passende leker nå: Byggeleker, klosser, stableleker, biler, kosedyr, pusslespill, aktivitetsleker, figurer.

Leker til barn 3 år
I denne alderen blir barns hånd-øye-koordinering raffinert, og fine motoriske ferdigheter forbedrer seg ved å håndtere små gjenstander.
Dette er en periode hvor barn vil leke sammen med hverandre, men kan ikke dele leker eller leke aktivt sammen.

Siden håndkoordinasjonen er på et ganske høyt nivå nå, liker barna på denne alderen å hjelpe til på kjøkkenet; skrubbe grønnsaker, rive salat og skrelle bananer. Kutting med sikkerhetssaks er også morsomt.
Dette er også en periode da barnas fantasi virkelig blomstrer, og hvor de begynner å nyte alle typer rolle lek: for eksempel å leke familie med fantasifulle venner, dukker og kosedyr.

Flotte leker for alderen kan være: Kosedyr, biler, kjøretøy, pusslespill, lekemat/lekekjøkken, kostymer, rollelek, elektriske leker, byggeleker, bøker og tegnesaker.

Leker til barn 4 år
I en alder av fire år blir problemløsning og kreativt lek viktigere. Motoriske ferdigheter har også forbedret seg, og hoppe, løpe og herje har aldri vært mer moro.
Barn blir også meget kjærlige i denne alderen, spesielt mot foreldrene. Sterke følelser av empati vil utvikle seg, og de vil også nå kunne leke med andre barn og dele samt vente på sin tur i lek.

Perfekte leker i denne alderen vil være: Rollelek leker, lekemat, kostymer, snekkerleker, dukker, og biler og figurer.

Leker til barn 5 år
På dette stadiet blir lekingen rikere, og barnets sosiale ferdigheter utvikler seg raskt. Som et resultat er det å leke med venner morsommere enn noensinne.
Aktiviteter som å male med pensel og holde seg innenfor linjene, utfordrer sine fine motoriske ferdigheter, å bygge og konstruere er noe barna elsker i denne alderen

5 åringer tar stor stolthet i forskjellige prestasjoner og elsker oppmuntring underveis. Men igjen, gjør vi ikke alle?

Passende leker i denne alderen: rollelek, tegnesaker, spill, bøker, biler, lekertelt, figurer, byggeleker og kostymer.

Meny

Innstillinger