Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Kosedyr

KOSEDYR

Kosedyr er noe alle babyer og barn trenger og har glede av, en trøstende venn som alltid er der. De små kan bli veldig raskt tilknyttet sin myke og kosete venn og har dem gjerne med hvorhenn de går, ja man kan gjerne bli såpass tilknyttet kosedyret sitt at søvnen kan bli dårlig om man mister eller glemmer bestevennen sin. Det kan da være greit og huske hvilket merke kosedyret er av og hvor man kjøpte det hen, så man kan sikre seg en backup.  Vi husker nok dette fra egen barndom også, hvor glade vi var i våre favoritt bamser og den trøsten dem ga. Eller kanskje du også hadde den ene helt spesielle bamsen som ikke kunne måle seg med de andre kosdyrene? Vel her hos oss er vi helt sikre på at du vil finne den perfekte kosebamsen for ditt barn, vi har noe for enhver, fra nyfødt og til større barn.

Kosedyr passer også veldig fint inn som en interiørdetalj på barnerommet, alle kosedyr vi tilbyr er perfekte kosevenner og interiørdetaljer i ett!

Kosebamser er tidenes eldste leke og har blitt gitt til barn i alle tider. Så man kan nok si at en flott kosebamse er en veldig fin gave til et barn. Vi har nydelige kosekaniner/kosekluter fra Jellycat som passer perfekt for å gi til feks: babyshower, velkommen til verden gave eller som en dåpsgave eller 1års dag. De er utrolig myke, søte og trygge for de minste barna.
Vi har kosedyr fra populære og kjente merkevarer som: Jellycat, Spinkie Baby, Histoire D'ours, Coin Coin og Doudou et Compagnie! Vi har morsomme kosedyr, søte og kule kosedyr, vi har dinosaurer, enhjørninger, elefanter, ugler, kaniner, frosker og mye mye mer,  ja her finner du noe for enhver smak.

Vi har også mange kjønnsnøytrale kosebamser som passer til både gutter og jenter, så ta deg en titt vi er helt sikre på at du finner noe du liker hos oss. 

Meny

Innstillinger