Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Barnerommet

BARNEROM & BARNEINTERIØR

BARNEROMMET

Når man skal innrede barnerom er det uendelige muligheter for stiler og trender og det kan være vanskelig å vite hvor man skal starte. Vi i villakids er brennende opptatt av dette, og ønsker å tilby produkter som er det vi vil kalle evige klassikere samt tilby nøye utvalgte trend produkter. Når vi snakker om evige klassikere mener vi produkter som er tidløse, vakre og som er vanskelig å se for seg kunne bli irrelevante. Sengen fra merket Sebra er et godt eksempel på dette, samt Spinkie Baby og Schmooks produkter.

BLIKKFANG

På et barnerom har vi noen tips på hvor man kan starte når man skal utforme interiøret og få en fin helhet på rommet.
Et blikkfang kan være et godt utgangspunkt, som for eksempel en flott sengehimmel eller en wallsticker som som danner et vakkert bilde på veggen. Man kan da bruke fargene som er på disse produktene til og gå igjen på for eksempel: putertepper eller oppbevaring.

MØBLER TIL BARN

Vi har et godt utvalg av barnemøbler og spesielt barnesenger, vi har de klassiske møblene fra Sebra og Cam Cam Copenhagen men også flere andre unike varianter som er mer spesifiserte, som feks prinsesseseng og fotballseng.
Sengegavler og småmøbler finner du også hos oss, i de herligste farger og tekstiler.

LEKER SOM INTERIØR

Her hos villakids er vi veldig glad i leker laget av tre. Når man velger treleker velger man noe som er bra for miljøet og som er mer bærekraftig enn feks plast.
Det som er så fint med lekene vi har i tre, er at dem også passer perfekt som interiør på barnerommet. Noen eksempler på dette kan være, dukkevogner, dukkesenger, lekebiler/tog i tre, lekemat i trelekekjøkken osv. Disse elemetene kan være med på og skape et nydelig og harmonisk barnerom.

BELYSNING

Belysning er en viktig faktor når man skal skape en lun, trygg og koselig atmorsfære på barnerommet. En lyslenke i sengehimmelen, en trøstende nattlampe til natten eller en nydelig håndlaget lampe fra det populære merket Little Lights, er nydelig interiør elementer som skaper en magisk atmosfære på barnerommet.

Vi har det meste du måtte trenge for og utforme et barnerom, om det så er barnemøbler, barnesenger, sengehimler, tekstiler, tilbehør, oppbevaring, lamper og mer. Hos oss kan du finne de unike barneproduktene som ikke alle andre har, og vi har konkurransedyktige priser på alle varer!
Og er det noe du lurer på om våre produkter og sammensettning av produkter så hjelper vi gledelig til med tips og triks.
 

Meny

Innstillinger