Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Utstyr

UTSTYR

Vi har mye som trengs til de minste, om det så er smokker og flasker, eller et trygt sted og sove, som et babynest eller babyseng til de nye verdens borgerene.
Vi har gode organiske hygiene produkter fra Sebra til baby, potter til pottetrening, sengehimler, uroer og spilledåser med nydelig musikk for de små.

Vi har gode merkevarer med riktig god kvalitet som feks: Elodie Detail, Cam Cam Copenhagen, kids concept, Spinkie Baby, ALLC Sebra, Suavinex, Mister Fly, Fresk og Oli and Carol.

Villakids.no er en barnebutikk i utvikling med et stadig større utvalg innenfor alle kategorier. Barneutstyr er noe vi stadig vokser i.

Anbefalinger

Noen av våre beste anbefalinger innenfor babyutstyr og barneutstyr er leketeppene og ryggsekkene fra Mister Fly, de er utrolig vakre samt har en utrolig god kvalitet. Sebra lekemattene er også et must for de minste, mattene er tykke og myke samt utrolig flotte og moderne.

Cam Cam har også utrolig mange flotte babyprodukter, alt fra babynest, rangler, uroer, vognpynt og tepper. Dette Danske merket har blitt et veldig populært merke og dette er det en god grunn til. Vi anbefaler disse produktene på det varmeste.
 

Meny

Innstillinger