Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Cam Cam - Babynest, Fiori

kr 1,089.00
Merkelapper:
Beskrivelse

Deilig og myk babynest laget i organisk bomull som gir babyen din ekstra komfort - det er perfekt i overgangen fra å sove i mors mage til egen barneseng. Babynestet har en myk skummadrass omgitt av en myk kant med en løpesnor som gjør størrelsen justerbar etter babyens vekst.

Babynestet kan brukes i sofaen, i barnesengen, i dobbeltsengen eller når du er på reise. De fire praktiske bærestroppene og trestykket i bunnen gir stabilitet og fasthet, så det er enkelt å flytte den sovende babyen din.

Plasser alltid barnets hode øverst i reiret, og føttene ved åpningen der snoren er bundet.

Juster babynestets størrelse ved å trekke i snorene, knyt en sløyfe med de resterende snorene. Plasser alltid babynestet på et flatt underlag.

Babynestet er enkelt å vaske - skjulte YKK-glidelåser gjør det enkelt å fjerne trekket og fyllet i kanten. Fjern treplaten og madrassen før du vasker.

Indre mål: 30 x 75 cm

Ytre mål: 88 x 47 x 14 cm

Kvalitet: Ytterstoff: 100% økologisk bomull. Sidefylling: 100% Oeko Tex Standard Polyester. Madrassfylling: 100% polyuretanskum. Bunn: Tremasse. OCS Laget med 12% organisk dyrket materiale

Vaskeanvisning: Fjern trestykket før vask. Delikat vask ved maks. 30°C. Ikke tørk i tørketrommel. Bruk mildt vaskemiddel.

Babynestet er fritt for skadelige stoffer, ftalater, brannhemmere og tungmetaller. Stoffet er OCS-sertifisert, og skummet i madrassen er CE-testet.

Produktdetaljer
Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger