Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Jellycat - Kosedyr, Super Soft Puffles Dino (32cm)

kr 349.00
Midlertidlig utsolgt
Merkelapper:
Beskrivelse

Puffles dinosaur er barnets nye bestevenn. Super myk dinosaurus bamse med søte uttrykk fra Jellycat. Måler 32 cm. Bamsen er myk og ideell når barnet skal sove eller trøstes. 

Jellycat er designet i England og bamsene hører til blant de mest eksklusive bamser i verden. Deres skjønne ansiktsuttrykk og de myke materialene gjør at de ikke er til å stå for - og raskt blir barnets nye favorittbamse. 

vi anbefaler at bamsene vaskes i putetrekk på 30 grader ullprogram, og deretter fønes for å bli myke og "puffy" igjen. 

..

  • Mål: 32cm
  • Alder fra 0+

JELLYCAT

Jellycat har laget originale, innovative og myke kosedyr i London siden 1999, og fortsetter med å kombinere luksuriøse stoffer med design som noen ganger er litt underlig og rare, men endog veldig søte! og Alltid med noe ekstra som gjør at dem skiller seg ut fra mengden! Navnet Jellycat ble funnet opp av et barn som elsket gelé og katter og fniste ved tanken på de to sammen. Det fjollete ved navnet var en flott refleksjon av designet og plutselig så satt det fast, and Jellycat it was.

Jellycat har et stort utvalg med kosebamser, alt fra kosekaniner, løver, elefanter, skogs dyr, drager, fisker og dinosaurer! Mange av kosedyrene passer perfekt til nyfødte og babyer, spesielt kaninene, perfekt gave til nye verdensborgere! 

 

Produktdetaljer
Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger